Home / Despre noi

CINE SUNTEM

ALPHA BUILDERS
Cu noi trăiești viața la înălțime.

De peste 20 de ani, realizăm lucrări de construcții și proiecte imobiliare premium în Constanța. Calitatea excepțională definește tot ceea ce facem. Echipa noastră este formată din constructori dedicați, 4 arhitecți talentați și 8 ingineri calificați.

De la fundații până la finisaje, ne asigurăm că proprietățile pe care le dezvoltăm îmbunătățesc arhitectura orașului și demonstrează angajamentul nostru față de inovație și capacitatea de a excela. Construim nu doar clădiri, ci și experiențe care te fac să simți că trăiești viața la înălțime.

CE FACEM

Construim dincolo de așteptări

În proiectele noastre, pornim întotdeauna de la a înțelege nevoile specifice ale clienților, pentru a le oferi construcții sau imobile care le depășesc așteptările. Satisfacția clienților este adevăratul nostru câștig.

Suntem specializați în dezvoltarea de proiecte rezidențiale premium - turnuri pe mai multe etaje, apartamente sau vile la malul mării - toate cu un design unic și vedere superbă către mare. Construcțiile noastre se integrează armonios în peisajul de pe litoral, dar au capacitatea să se distingă ca un reper emblematic în sine.

Lucrările noastre se disting prin structura de rezistență superioară, calitatea proiectării și proiectul tehnic de execuție. Ce ne diferențiază de alți constructori este capacitatea noastră de a construi fundații speciale, inclusiv sub nivelul mării.

Rulează videoul

Ce servicii oferim

Proiectăm

Arhitecții noștri aduc viziune, creativitate și expertiză în fiecare proiect. De la conceptul unui imobil premium, la elaborarea planurilor în detaliu, ei proiectează construcții sigure, funcționale și estetice. Fiecare design reflectă ideile și dorințele unice ale clienților noștri.

Dezvoltăm

În spatele fiecărui proiect imobiliar de succes se află o planificare meticuloasă și o execuție riguroasă. Inginerii noștri se ocupă cu profesionalism de tot procesul de dezvoltare: obținerea permiselor, gestionarea resurselor, coordonarea logisticii și respectarea termenelor stabilite.

Construim

Echipa noastră de constructori transformă viziunea creativă în realitate. Cu expertiza lor, competențele tehnice și angajamentul față de calitate și inovație, constructorii noștri se asigură că fiecare detaliu este executat perfect. Astfel, fundațiile și structurile construite rezistă în timp.

Parteneri și colaboratori

Alpha Builders în cifre:

20

ani experiență

70 mil €

Valoare de piață

260.000

m2 construiți

Apariții media

Au scris despre noi:

Scroll to Top