Home / News

Mutu, Halep și Maticiuc, vedetele care și-au cumpărat apartamente la Marina Tower, din Mamaia!

Cristian Panait, dezvoltatorul proiectului exclusivist din Mamaia, Marina Tower, nu este preocupat doar de imobiliare, ci și de campanii umanitare, dar și de activități ce sunt mai puțin întâlnite pe litoral... cel puțin de anvergur aceasta. 

Alpha Builders - Un jucător important în domeniul construcțiilor, intră pe piața de capital

Societatea a fost înființată în urmă cu 20 de ani de către Cristian PANAIT sub denumirea de MCF CONSTRUCT 2000 SRL, perioadă în care a finalizat aproximativ 30 de blocuri cu destinație rezidențială, construcții industriale, clădiri de birouri și case.

Petrecere pe șantierul Marina Tower cu Familia Halep, Ilie Năstase și Adrian Mutu

Marina Tower este un proiect aflat în centrul distracției din Mamaia, în cea mai exclusivistă zonă de pe litoralul românesc. E amplasat la 1 m de plajă, între cele mai tari cluburi din nordul stațiunii Mamaia.

ALPHA BUILDERS GROUP SA - turn de 21 etaje, pe malul mării, în stațiunea Olimp

Alpha Builders Group SA anunță începerea lucrărilor la turnul din stațiunea Olimp. După obținerea Autorizației de Construire, compania a demarat execuția OLIMP TOWER prin lucrarile de sistematizare a amplasamentului și realizare a piloților forați, folosiți ca soluție de fundare.

Cum merg investițiile și dezvoltările imobiliare din Mamaia?

Octavian Mitan, director de dezvoltare și investiții Alpha Builders, a fost invitat la ZF live unde a prezentat stadiul actual al investițiilor imobiliare în Mamaia și a oferit informații „din culise” despre proiectele noastre în desfășurare.

ALPHA BUILDERS – Forță și tehnologie dincolo de rațiunea financiară a jucătorilor de ocazie

Marina Tower, proiect situat în statiunea Mamaia, a ajuns cu execuția la etajul 10 din 15. Compania își propune ca structura să fie finalizată până la sfârșitul anului 2023. 

Scroll to Top