Olimp Tower

Îmbrățișează briza mării în propriul tău apartament

21 de etaje pe faleza stațiunii Olimp

Olimp Tower este un nou proiect imobiliar conceput de Alpha Builders în sudul litoralului românesc. Complexul rezidențial cu 21 de etaje este dezvoltat pe malul Mării Negre, în stațiunea Olimp.

Amplasarea într-un cadru de excepție a complexului - între Marea Neagră şi pădurea Comorova - va oferi rezidenților mai multă liniște și o calitate superioară a aerului, datorită aerosolilor mării şi a apropierii de pădure.

Au avut încredere în noi

Suntem onorați că au ales proprietățile noastre și te invităm și pe tine să descoperi cum este să fii parte dintr-o comunitate selectă.

210 apartamente de lux cu vedere la mare

Complexul rezidențial Olimp Tower include 210 apartamente cu finisaje de lux şi o privelişte superbă asupra Mării Negre.

Apartamentele cu 2 camere au suprafețe cuprinse între 57 şi 70 metri pătrați utili, plus terase spatioase cuprinse între 17 şi 43 de metri pătraţi.
În total, apartamentele au între 90 şi 120 metri pătraţi construiți.

JACUZZI ÎN AER LIBER LA 70 DE METRI ÎNĂLŢIME

Olimp Tower va avea la parterul clădirii un restaurant de lux, un centru SPA, o sală de fitness, un bar şi o piscină semi-olimpică exterioară. Complexul va include și o sală de conferinţe.

Etajul 21 va oferi o experiență memorabilă, la 70 de metri înălțime, cu cele 2 baruri cu terase şi o zonă cu jacuzzi în aer liber. Pasarela belvedere va oferi o perspectivă de 360 de grade şi o consolă cu podea din sticlă pentru amatorii de senzaţii tari.

35%

AVANS

10%

FINALIZARE

Încheierea formalităților legale și predare oficială

PLATĂ EȘALONATĂ PE STADII ALE PROIECTULUI

15%

Etajul 10

15%

Etajul 20

15%

Finalizare

compartimentări/ zidărie

10%

Montaj Tămplărie

Evoluție proiect

Our partners

Olimp Tower - Localizare

OLIMP, O STAŢIUNE CU POTENTIAL TURISTIC ÎN PLINĂ DEZVOLTARE

În ultimii ani, staţiunea Olimp a atras numeroase companii care au investit intens în amenajarea plajelor, construirea de hoteluri, restaurante şi complexuri rezidențiale, precum resortul Novum By the Sea sau complexul Amfiteatru.

În viitorul apropiat, la Neptun va fi amenajat cel mai mare parc acvatic din România şi vor începe lucrările la un drum expres care va face legătura cu Autostrada Soarelui. Toate acestea demonstrează că zona are un potențial imobiliar aflat în plină expansiune, iar Olimp Tower va deveni un reper important pe harta turistică a litoralului românesc.

OBIECTIVE TURISTICE AFLATE ÎN PROXIMITATE

Olimp Tower se află pe malul Mării Negre şi la doar câteva sute de metri de cunoscuta cherhana Popasul Pescarilor. În zonă se află un parc de distracții, unde iubitorii de adrenalină îşi pot testa curajul pe trasee cu grade diferite de dificultate.

CONTACTEAZĂ-NE

Completează formularul

Lasă-ne, mai jos, datele tale și un mesaj cât mai detaliat cu privire la ceea ce îți dorești. Vom reveni cu un răspuns către tine în cel mai scurt timp.

Date de contact

Localizare birou

Telefon & email:

Program:

Abonează-te la Newsletter

Despre noi

De peste 20 de ani, realizăm lucrări de construcții și proiecte imobiliare premium în Constanța. Calitatea excepțională definește tot ceea ce facem. Echipa noastră este formată din constructori dedicați, 4 arhitecți talentați și 8 ingineri calificați.

Instagram

©2024 Alpha Builders.

/alphabuildersro

/alphabuildersro

©2023 Alpha Builders.

Scroll to Top